Клъстер за развитие и обучение на лекари по дентална медицина
Д-р Бранимир Кирилов

Лекар по дентална медицина

ПИШИ МИ

0

КУРСОВЕ

0

ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

0

ОЦЕНКА

Начало Лектори

Д-р Бранимир Кирилов

Д-р Бранимир Кирилов е лекар по дентална медицина. Завършва специалност Дентална медицина на Медицински университет – София през 1998 г. През 2003 г. придобива специалност Орална хирургия. В периода от 1999 г. до 2010 г. е преподавател в катедра по "Орална и лицево - челюстна хирургия" в Медицински университет - София.

 

Утвърден сертифициран преподавател в Международния учебен център по дентална имплантология IFZI и негов представител за територията на България.

 

Д-р Кирилов е с множество квалификационни курсове в областта на денталната имплантология при водещи световни специалисти. Изнася доклади и лекции като участник в международни конгреси по дентална имплантология в САЩ и Европа. Автор е на редица статии и публикации в областта на имплантологията и естетичната стоматология. Името му се свързва с изграждането, имиджа и развитието на българската школа по дентална имплантология и пластика. Ръководи семинари и консултации в Международния учебен център по дентална имплантология IFZI – България.

 

В момента работи в основания от него Център по имплантология и естетична стоматология Медикъл Дент.

 

Професионален профил: Имплантология, Орална хирургия

Няма намерени последователи
Няма намерени ревюта
Няма намерени курсове

Свържи се с мен